Το YouTube Music φιλοξενεί πλέον και Podcasts ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο

Στις 10 Οκτωβρίου το YouTube θα κυκλοφορήσει ένα Podcast destination page στο YouTube Music στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο θα διευρύνει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να καταναλώνουν podcasts.

Οι users θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να ακούν podcasts στο YouTube Music χωρίς να απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή και έχοντας τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ μιας ακουστικής και οπτικοακουστικής εμπειρίας.

Το κοινό θα μπορεί επίσης να ακούει στο παρασκήνιο (ακόμα και αν η εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή) τα αγαπημένα του podcast στο YouTube Music και να κατεβάζει επεισόδια για κατανάλωση εκτός σύνδεσης. Αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες όπου έχουν κυκλοφορήσει podcast στο YouTube Music. Η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο ήταν παλαιότερα μια λειτουργία αποκλειστική για το YouTube Premium, η οποία τώρα γίνεται διαθέσιμη δωρεάν αποκλειστικά όμως για podcasts. 

Τα podcasts θα εμφανίζονται σε μια ποικιλία επιλογών στο YouTube Music, αποκλειστικές σελίδες ανακάλυψης podcast, δυνατότητες αναζήτησης και φίλτρων, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους βιβλιοθήκες.

Το YouTube είναι ήδη μια επιτυχημένη πλατφόρμα ήχου για μουσική και podcasts και με την κυκλοφορία των podcasts στο YouTube Music, οι καταναλωτές μπορούν να ακούσουν τα αγαπημένα τους podcasts στο YouTube σε μια εμπειρία με επίκεντρο την ακρόαση. 

Το YouTube κυκλοφορεί νέα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής και creator-focused λειτουργίες

Το YouTube λανσάρει ένα νέο σύνολο λειτουργιών για καλύτερη αναπαραγωγή μέσω κινητού τηλεφώνου, αναζήτηση τραγουδιών και creator-friendly εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου ενός feature που θα επισημαίνει τα κουμπιά «μου αρέσει» και «εγγραφή» όταν ένας δημιουργός προφέρει αυτές τις λέξεις. Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά:

  • Η εταιρεία θα διευκολύνει τους χρήστες να αυξήσουν την ταχύτητα αναπαραγωγής, καθώς με τη νέα ενημέρωση οι χρήστες μπορούν απλώς να πατήσουν παρατεταμένα οπουδήποτε στη συσκευή αναπαραγωγής για να αυξήσουν την ταχύτητα στο 2x και μόλις φτάσουν στο σημείο που θέλουν μπορούν να τραβήξουν το δάχτυλο τους.
  • Επιπλέον, όταν ένας χρήστης πηγαίνει το βίντεο πίσω ή μπροστά από τη γραμμή αναπαραγωγής και θέλει να επιστρέψει στο σημείο που ξεκίνησε, το YouTube θα υποδείξει το σημείο αυτό με μια δόνηση.
  • Η Google εισάγει ακόμα μια λειτουργία που ονομάζεται σταθερή ένταση ήχου – η οποία μπορεί να εναλλάσσεται μέσω του μενού ρυθμίσεων αναπαραγωγής – και μειώνει τις ξαφνικές διαφορές στην ένταση σε ένα κλιπ. Αυτή η δυνατότητα κυκλοφόρησε σε δοκιμαστική λειτουργία σε πολλές πλατφόρμες ήδη από τον Ιούλιο.

  • Τον Αύγουστο, το YouTube ξεκίνησε να δοκιμάζει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν ένα τραγούδι μουρμουρίζοντας τη μελωδία. Τώρα, με το νέο σύνολο ενημερώσεων, οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν ένα τραγούδι παίζοντας, τραγουδώντας ή μουρμουρίζοντας το.


  • Για τους χρήστες του YouTube που έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω των εφαρμογών της εταιρείας για κινητά και tables, η πλατφόρμα διαθέτει μια λειτουργία κλειδώματος οθόνης για την αποφυγή τυχαίων πατημάτων. Για να ξεκλειδώσουν την οθόνη, θα πρέπει να πατήσουν παρατεταμένα το εικονίδιο κλειδώματος.
  • Το YouTube ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι συνδυάζει την καρτέλα Βιβλιοθήκη και τη σελίδα λογαριασμού σε μια νέα «You» καρτέλα. Η νέα αυτή καρτέλα θα περιλαμβάνει βίντεο που έχεις παρακολουθήσει προηγουμένως, λίστες αναπαραγωγής, λήψεις και αγορές μαζί με πληροφορίες λογαριασμού και καναλιού. Η σελίδα σού επιτρέπει επίσης να κάνεις γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών σου.

  • Αν αφιερώνεις ώρες στο YouTube, θα πρέπει να έχεις ακούσει τους δημιουργούς να λένε «κάντε like και εγγραφή» πολλές φορές. Τώρα, η εταιρεία το μετατρέπει σε feature. Έτσι, όταν το άτομο στο βίντεο προφέρει αυτές τις λέξεις, το YouTube θα κάνει highlight αυτά τα κουμπιά με μια συγχρονισμένη οπτική ένδειξη. Το YouTube δεν διευκρίνισε εάν οι χρήστες θα μπορούν να το απενεργοποιήσουν, καθώς το να κοιτάς συνέχεια το κινούμενο στοιχείο που επισημαίνει το κουμπί εγγραφής μπορεί να αποσπά την προσοχή.

  • Επιπλέον, για να βοηθήσει τους δημιουργούς να αλληλεπιδράσουν με τους θεατές, το YouTube θα εναλλάσσει συνεχώς τα κορυφαία σχόλια. Ενώ, για τα νέα βίντεο, θα υπάρχει ένα νέο animation και live video count update για τις πρώτες 24 ώρες.
  • Η Google ενημερώνει επίσης το μενού περιγραφής βίντεο με πρόσθετες λεπτομέρειες για τις smart TVs. Νωρίτερα, η σελίδα λεπτομερειών καταλάμβανε ολόκληρη την οθόνη. Τώρα πράγματα όπως η περιγραφή του βίντεο, τα σχόλια και το κουμπί εγγραφής θα τοποθετηθούν σε ένα προσεγμένο κατακόρυφο μενού στο οποίο μπορείς να έχεις πρόσβαση όταν πατήσεις τον τίτλο του βίντεο.

Με αυτές τις νέες δυνατότητες, το YouTube έχει στρέψει ξανά την εστίασή του στην αναπαραγωγή και τις βελτιώσεις αναζήτησης. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη λειτουργιών που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη και στο Short-focused, όπως περιλήψεις για βίντεο, Collab και Q&As και σύντομα βίντεο σε στιλ TikTok. Ενώ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόσθεσε creator tools που βοηθούν τους δημιουργούς να βρίσκουν τη σωστή μουσική για τα βίντεό τους και να προσθέτουν εύκολα μεταγλώττιση.

Το YouTube ανακοίνωσε νέα shopping updates για τους creators

Μόλις εβδομάδες μετά την είσοδο του TikTok Shop στην αγορά των ΗΠΑ, το YouTube ανακοίνωσε νέες λειτουργίες, οι οποίες θα διευκολύνουν τους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα που παρουσιάζονται από την κοινότητα δημιουργών του. Η εταιρεία εισάγει νέα features εστιασμένα στους creators που θα τους επιτρέψουν να προσθέτουν χρονικές σημάνσεις στα βίντεο τους για τα προϊόντα με ετικέτα και να προσθέτουν ετικέτες στα προϊόντα μαζικά στη βιβλιοθήκη βίντεο τους. Σε συνδυασμό, οι προσθήκες θα απλοποιήσουν τη διαδικασία μάρκετινγκ προϊόντων μέσω βίντεο YouTube και θα αυξήσουν ενδεχομένως τις πωλήσεις, αποφέροντας περισσότερα χρήματα στους δημιουργούς.

Το YouTube παρουσιάζει σταθερά περισσότερα εργαλεία για αγορές από τα βίντεό του εδώ και πολλούς μήνες, καθώς πέρυσι συνεργάστηκε με το Shopify για να επιτρέψει στους εμπόρους να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε βίντεο, να επεκτείνει τις λειτουργίες αγορών ζωντανής ροής και να προσθέσει δυνατότητες αγορών στα YouTube Shorts, μεταξύ άλλων.

Τώρα πειραματίζεται με περισσότερους τρόπους σύνδεσης των καταναλωτών με προϊόντα που παρουσιάζουν οι δημιουργοί στα βίντεό τους. Με τη λειτουργία χρονικών σημάνσεων, οι δημιουργοί θα μπορούν να κάνουν ένα κουμπί αγορών να εμφανίζεται στα σχετικά σημεία του βίντεό τους, όπως όταν επιδεικνύουν ένα αγαπημένο gadget ή προϊόν ομορφιάς, για παράδειγμα. Το YouTube δοκίμασε τη λειτουργία στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο και διαπίστωσε ότι τα άτομα που είδαν αυτές τις χρονικές σημάνσεις έκαναν κλικ σε προϊόντα με ετικέτα δύο φορές πιο συχνά. Ωστόσο, η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε περιεχόμενο μεγάλης μορφής, όχι σε Short. Και το βίντεο πρέπει να έχει διάρκεια τουλάχιστον ένα λεπτό με μέγιστο χρόνο τα 30 δευτερόλεπτα μεταξύ των χρονικών σημάνσεων, σημειώνει το YouTube.

Όπως είπαμε, η πλατφόρμα προσθέτει επίσης νέα εργαλεία για την μαζική προσθήκη ετικετών σε προϊόντα στη βιβλιοθήκη βίντεο του δημιουργού, με βάση τα προϊόντα που υπάρχουν στην περιγραφή των βίντεο του. Για να χρησιμοποιήσει αυτήν τη λειτουργία, ο creator θα έχει πρόσβαση στην καρτέλα «Αγορές» στο YouTube Studio για να δει μια λίστα με τα βίντεό στα οποία αναφέρονται προϊόντα στην περιγραφή. Από εκεί, μπορεί να κάνει κλικ στα βίντεο που θέλει να κάνει tag, να κάνει προσαρμογές και, στη συνέχεια να πατήσει «Αποθήκευση» για να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία θα επιτρέψει στους creators να δημιουργούν γρήγορα έσοδα ακόμη και από προηγούμενα βίντεο τους που εξακολουθούν να έχουν υψηλές προβολές με ελάχιστη προσπάθεια.

Το YouTube αναπτύσσει ένα εργαλείο AI που θα κάνει τους creators να ακούγονται σαν διάσημοι μουσικοί

Το YouTube σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που θα επιτρέπει στους δημιουργούς να κάνουν βίντεο χρησιμοποιώντας τις φωνές δημοφιλών καλλιτεχνών, αλλά η σύναψη συμφωνιών με δισκογραφικές εταιρείες για την κυκλοφορία της έκδοσης beta διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο, αποκάλυψαν πηγές στο Billboard.

Το νέο εργαλείο AI, το οποίο το YouTube ήλπιζε να κάνει το ντεμπούτο του στην εκδήλωση Made On YouTube τον Σεπτέμβριο, θα επιτρέψει σε μια επιλεγμένη ομάδα καλλιτεχνών να δώσουν άδεια σε μια επιλεγμένη ομάδα δημιουργών να χρησιμοποιούν τη φωνή τους σε βίντεο στην πλατφόρμα. Από εκεί, το προϊόν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ευρέως σε όλους τους χρήστες με τις φωνές των καλλιτεχνών που θα επιλέξουν να συμμετέχουν σε αυτό.

Τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το εγχείρημα είναι το πώς θα λειτουργούσε το monetization. Θα πληρωθούν οι καλλιτέχνες για τη μουσική με την οποία το YouTube τροφοδοτεί το AI model του ή για το αποτέλεσμα που αυτό θα παράγει; Επιπλέον, πώς θα αποζημιωθούν οι τραγουδοποιοί για τη μουσική που χρησιμοποιήθηκε για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης του YouTube; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δισκογραφικές εταιρείες εξακολουθούν να έχουν ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο εκπαίδευσης του μοντέλου AI, καθώς και σχετικά με το πώς οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ή να αποχωρήσουν. 

Ενώ οι διαπραγματεύσεις χρειάζονται χρόνο, οι δισκογραφικές εταιρείες είναι δεκτικές στην ιδέα αυτή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θεωρούν τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στη μουσική ως αναπόφευκτη και ανησυχούν μήπως μείνουν πίσω εάν αντιστέκονται σε συμφωνίες αδειοδότησης όπως αυτή που προσφέρει το YouTube. Όπως σημειώνει το Bloomberg, ωστόσο, το YouTube βαδίζει σε μια δύσκολη διαδρομή και ίσως χρειαστεί να προετοιμαστεί για νομικά ζητήματα στην προσπάθειά του να εξερευνήσει τη χρήση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στη μουσική. Το OpenAI, για παράδειγμα, είχε μηνυθεί από μια ομάδα συγγραφέων, συμπεριλαμβανομένων των John Grisham και George R.R. Martin, για την εικαζόμενη χρήση των μυθιστορήσεών τους για την εκπαίδευση του μεγάλου γλωσσικού του μοντέλου.

Το YouTube διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ειδήσεις από «αξιόπιστες» πηγές

Το YouTube εγκαινιάζει δύο νέες πρωτοβουλίες για να διευκολύνει τους χρήστες να παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες ειδήσεις και να βοηθήσει τους ειδησεογραφικούς οργανισμούς να δημιουργούν Shorts. Η πρώτη πρωτοβουλία περιλαμβάνει την εισαγωγή αυτού που η εταιρεία αποκαλεί «immersive watch page experience for news stories», που συγκεντρώνει περιεχόμενο από έγκυρες πηγές. Το δεύτερο είναι η έναρξη του προγράμματος Shorts Innovation Program for News, το οποίο θα προσφέρει οικονομικές επιχορηγήσεις και άλλη υποστήριξη σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς που δημιουργούν βίντεο σύντομης μορφής στην πλατφόρμα.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, το YouTube μοιράστηκε ότι η σελίδα παρακολούθησης ειδήσεων θα προβάλλει περιεχόμενο από πηγές ειδήσεων σε video on demand, livestreams, podcasts και Shorts. Η ιδέα, εξηγεί η εταιρεία, είναι να επιτραπεί στους θεατές να εξερευνήσουν ειδησεογραφικά γεγονότα από πολλές πηγές και οπτικές γωνίες σε έναν μόνο προορισμό. Με την υποστήριξη πολλαπλών μορφών, οι χρήστες μπορούν είτε να βουτήξουν σε βάθος είτε να επιλέξουν να παρακολουθήσουν γρήγορα τα τεκταινόμενα με μικρότερα βίντεο.

Μπορείς να ανοίξεις τη σελίδα παρακολούθησης για ένα συγκεκριμένο θέμα ειδήσεων κάνοντας κλικ σε ένα βίντεο με το εικονίδιο εφημερίδας στην αρχική σελίδα του YouTube ή στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η νέα σελίδα παρακολούθησης αρχίζει να διατίθεται σε χρήστες κινητών σε περίπου 40 χώρες. Το YouTube σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στο μέλλον εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές και τηλεοπτικές εκδόσεις της λειτουργίας. Η εταιρεία που ανήκει στην Google λέει ότι «πιστεύει ότι αυτή η updated εμπειρία ειδήσεων θα βοηθήσει τους θεατές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από αξιόπιστες και διαφορετικές φωνές όταν θέλουν να εντρυφήσουν σε ένα θέμα ειδήσεων».

Στο μεταξύ, το Shorts Innovation Program for News, έχει ως στόχο να βοηθήσει ειδησεογραφικούς οργανισμούς να δημιουργούν περιεχόμενο βίντεο σύντομης μορφής μέσω οικονομικών επιχορηγήσεων και υποστήριξης. Αρχικά, το YouTube συνεργάζεται με περισσότερους από 30 οργανισμούς σε 10 χώρες και τους παρέχει συνολικά 1,6 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει τις προσπάθειές τους.

«Για να επιλεγεί κάποιος ως συμμετέχοντας πρέπει να έχει ισχυρής παρουσία long-form βίντεο στο YouTube, αλλά να ψάχνει να βελτιώσει και να επεκτείνει τη δημιουργία Shorts περιεχομένου ειδήσεων», έγραψε η πλατφόρμα σε blog post. «Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, οι ειδικοί του YouTube θα συνεργαστούν με ειδησεογραφικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Univision στις ΗΠΑ, AFP στη Γαλλία και Mediacorp στη Σιγκαπούρη σχετικά με τη στρατηγική περιεχομένου Shorts και τις βέλτιστες πρακτικές παραγωγής βίντεο».

Το YouTube λέει ότι ο στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει εκδότες ειδήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν περιεχόμενο σύντομης μορφής, αλλά δεν έχουν τους πόρους για να το κάνουν.

Το YouTube δοκιμάζει ένα feature που θα επιτρέπει στους creators να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στα σχόλια

Το YouTube δοκιμάζει μια νέα επιλογή που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να απενεργοποιούν μελλοντικά σχόλια σε επιλεγμένα βίντεο, διατηρώντας παράλληλα τυχόν σχόλια που έχουν δημοσιευτεί μέχρι εκείνο το σημείο, προκειμένου να παρέχει περισσότερους τρόπους διαχείρισης της συζήτησης γύρω από τα κλιπ τους.

Για να είμαστε σαφείς, μπορείς ήδη να απενεργοποιήσεις τα σχόλια βίντεο, τόσο σε επίπεδο καναλιού όσο και σε επίπεδο μεμονωμένου βίντεο, αλλά με αυτόν τον τρόπο, απενεργοποιείς όλα τα σχόλια, ακόμη και αυτά που έχουν ήδη αναρτηθεί. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί, κρατώντας σχόλια για έλεγχο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να σταματήσεις τα σχόλια σε ένα δεδομένο σημείο.

Αυτή η νέα διαδικασία στοχεύει να προσφέρει περισσότερο μία μέση λύση, ώστε να μπορείς να διατηρήσεις ένα επίπεδο συζήτησης, ακόμα κι αν επιλέξεις να απενεργοποιήσεις τα σχόλια.

Όπως εξηγεί το YouTube:

«Πειραματιζόμαστε με μια νέα ρύθμιση εποπτείας σχολίων που ονομάζεται «Παύση», η οποία επιτρέπει στους δημιουργούς να αποτρέπουν τη δημιουργία νέων σχολίων σε επίπεδο βίντεο, διατηρώντας τα σχόλια που έχουν ήδη δημοσιευθεί. Εάν συμμετέχετε στο πείραμα, θα δείτε την επιλογή «παύση» στις ρυθμίσεις σχολίων βίντεο (εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του πλαισίου σχολίων) στη σελίδα παρακολούθησης στην εφαρμογή YouTube ή στο YouTube Studio τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά».

Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, η οποία θα παρέχει περισσότερο έλεγχο στη συζήτησή που σχετίζεται με το βίντεο και θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις όπου το περιεχόμενό σου τυγχάνει μεγάλης ανεπιθύμητης προσοχής, λόγω ειδήσεων, συντονισμένων επιθέσεων κ.λ.π.

Όταν ενεργοποιηθεί η ρύθμιση, θα εμφανίζεται στους θεατές μια ειδοποίηση «Τα σχόλια είναι σε παύση» στην ενότητα σχολίων, ειδοποιώντας τους για το update, ενώ θα εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν scroll στις προηγούμενες απαντήσεις.

Οι δημιουργοί στο πείραμα θα βλέπουν πλέον τρεις κατηγορίες στα στοιχεία ελέγχου σχολίων τους: «Ενεργό», «Παύση», «Απενεργοποίηση», μαζί με πρόσθετες υπο-ρυθμίσεις για την εποπτεία σχολίων.

Το YouTube Music τώρα σου επιτρέπει να φτιάχνεις τη δική σου playlist art με AI

Το YouTube Music σου επιτρέπει επιτέλους να αλλάξεις το εξώφυλλο των λιστών αναπαραγωγής σου. Ενώ ακόμα δεν θα μπορείς να κάνεις upload τη δική σου εικόνα, θα μπορείς τώρα να δημιουργήσεις μια προσαρμοσμένη εικόνα χρησιμοποιώντας generative AI. 

Όπως φαίνεται στο παρακάτω GIF, μπορείς να δημιουργήσεις τέχνη μέσω τεχνητής νοημοσύνης  πατώντας το εικονίδιο με το στυλό στην κάτω δεξιά γωνία του εξωφύλλου της λίστας αναπαραγωγής σου. Στη συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία στην οποία θέλεις να εμπίπτει η εικόνα σου, όπως ζώα, φαγητό και ποτό, χρώματα, φύση ή ταξίδια.

Από εκεί, μπορείς είτε να πατήσεις «randomize» ή να επιλέξεις από πολλές προτροπές, όπως η δημιουργία ενός pug «στο στυλ ενός μεσαιωνικού γοτθικού πίνακα». Το AI θα παράγει πέντε διαφορετικές εικόνες για να διαλέξεις.. Μόλις πατήσεις «αποθήκευση», αυτό το έργο θα γίνει η εικόνα που αντιπροσωπεύει τη λίστα αναπαραγωγής σου.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες αγγλικής γλώσσας στις ΗΠΑ προς το παρόν, αλλά το YouTube λέει να «μείνουμε συντονισμένοι για επέκταση σε άλλες περιοχές και γλώσσες παγκοσμίως». Προηγουμένως, το YouTube δημιουργούσε αυτόματα μια εικόνα συγχωνεύοντας την τέχνη των πρώτων τεσσάρων τραγουδιών στη λίστα αναπαραγωγής σου σε μορφή πλέγματος. Τώρα τουλάχιστον θα μπορείς να απεικονίσεις την αίσθηση της λίστας αναπαραγωγής σου ακόμα κι αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δικές σου εικόνες.

Επιπλέον, το YouTube ανακοίνωσε πολλά άλλα χαρακτηριστικά που έρχονται στην music streaming υπηρεσία του. Αυτό περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα «speed dial», η οποία τοποθετεί το περιεχόμενο που ακούς περισσότερο στην αρχική σου σελίδα, επιτρέποντάς σου να μεταβείς γρήγορα στις αγαπημένες σου μελωδίες. Το YouTube λέει ότι αυτή η λειτουργία θα κυκλοφορήσει τους «προσεχείς μήνες».

Προτεινόμενα Άρθρα