Το LinkedIn Προσθέτει Νέα Analytics για να Κατανοήσετε το Κοινό σας

Η πλατφόρμα προσθέτει νέα features στα creators analytics και έτσι μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για το κοινό σας, καθώς και τη δυνατότητα να βλέπετε τις αναρτήσεις σας με το καλύτερο performance.

Μάθετε Περισσότερα για το Κοινό σας

Μπαίνοντας στο account σας θα δείτε μια ξεχωριστή καρτέλα στα creator analytics για το Audience. Εκεί, μπορείτε να παρακολουθείτε το follower growth, ώστε να κατανοήσετε και να ανακαλύψετε trends σχετικά με το πως μεγαλώνετε ως brand. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα ενότητα Demographics που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το follower growth στο Audience tab. Αυτή η ενότητα σας δίνει μια ανάλυση του follower base σας με βάση τα job titles, την τοποθεσία, τους κλάδους, το seniority, το μέγεθος και την επωνυμία της εταιρείας.

Κατανοήστε τι Λειτουργεί καλύτερα με τα Top Performing Posts

Στο Posts tab των creator analytics, μπορείτε πλέον να εντοπίζετε εύκολα τα top performing posts, ώστε να γνωρίζετε τι έχει απήχηση και να μπορείτε να δημιουργείτε περισσότερο content που να έχει αποτελέσματα. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε έως και τρία από τα top performing posts είτε βάσει των impressions είτε βάσει των engagements.

Προτεινόμενα Άρθρα