To LinkedIn προσθέτει νέες δυνατότητες προσβασιμότητας

Το LinkedIn κάνει την πλατφόρμα του πιο προσβάσιμη ενσωματώνοντας το Immersive Reader της Microsoft. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τη Δυσλεξία, παρέχει στους χρήστες περισσότερους τρόπους αφομοίωσης άρθρων και ενημερωτικών δελτίων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μια εποχή που το LinkedIn αγκαλιάζει περιεχόμενο μεγαλύτερης μορφής.

Κάθε άρθρο και ενημερωτικό δελτίο θα περιλαμβάνει το εικονίδιο του Immersive Reader, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πολλά εργαλεία προσβασιμότητας. Ένα από αυτά είναι μία λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία που μπορεί να διαβάζει τα άρθρα δυνατά. Επίσης, «η διάκριση μεταξύ λέξεων που γράφονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά προφέρονται διαφορετικά, διευκολύνει τους ακουστικούς μαθητές και όσους έχουν προβλήματα όρασης να καταναλώνουν και να επεξεργάζονται περιεχόμενο», ένα εργαλείο που υποστηρίζει περισσότερες από 60 γλώσσες. Ενώ το Immersive Reader εν γένει, παρέχει τη δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο για περισσότερες από 100 γλώσσες.

Άλλα features περιλαμβάνουν το Content Isolation, το οποίο διαχωρίζει το κύριο κείμενο ενός άρθρου ή ενημερωτικού δελτίου από οτιδήποτε άλλο εμφανίζεται στην οθόνη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επικεντρωθούν στην ανάγνωση. Το Immersive Reader μπορεί επίσης να απομονώσει μια ή δύο γραμμές τη φορά. Υποστηρίζει ακόμη μια δυνατότητα που ονομάζεται Syllable Splitting. Σύμφωνα με το LinkedIn, αυτή διασπά τις πιο σύνθετες λέξεις σε μικρότερα στοιχεία για να βοηθήσει τους χρήστες να τις κατανοήσουν και να τις προφέρουν.

Το Immersive Reader έχει εισχωρήσει σε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft τα τελευταία χρόνια. Είναι διαθέσιμο στο Office και στο Minecraft: Education Edition εδώ και αρκετό καιρό. Η μεταφορά του εργαλείου στο LinkedIn θα κάνει την πλατφόρμα πιο εύκολη στη χρήση για άτομα με δυσλεξία και άλλες ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

LinkedIn: Νέο feature ανάλυσης δεδομένων για τις αναρτήσεις μας 

Το LinkedIn παρουσιάζει την επιλογή Export Single Post Analytics που μας επιτρέπει να εξάγουμε τα δεδομένα μίας ανάρτησής μας σε ένα υπολογιστικό φύλλο, ώστε να μπορούμε να δούμε ποιες αναρτήσεις προκαλούν τις περισσότερες συζητήσεις. Αυτό θα μας βοηθήσει να γνωρίζουμε τους τύπους περιεχομένου που δημιουργούν τα περισσότερα σχόλια και συνομιλίες.

Προτεινόμενα Άρθρα

Το LinkedIn εργάζεται ώστε κάνει τη δημιουργία άρθρων και Newsletter πιο λειτουργική

Η δημοφιλής πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης εργάζεται σκληρά για να ενισχύσει τη δυνατότητα δημιουργίας και δημοσίευσης άρθρων και ενημερωτικών δελτίων, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερα μέλη να