Το LinkedIn Επεκτείνει τα Audio Events σε Όλους τους Users

Το LinkedIn επεκτείνει τα audio-only live events σε όλους τους χρήστες που έχουν ενεργοποιημένο το Creator Mode.

Τι είναι τα audio-only live events;

Τα audio-only live events είναι η απάντηση του LinkedIn στην επιτυχία εφαρμογών όπως το Clubhouse και λειτουργιών όπως το Twitter Spaces.

Tο συγκεκριμένο feature ήταν διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του LinkedIn προκειμένου να μπορούν να το ακούσουν, αλλά τώρα, όλοι οι χρήστες που ενεργοποιούν τη λειτουργία Creator Mode μπορούν να φιλοξενήσουν τα δικά τους audio events.

Πώς λειτουργούν;

Σύμφωνα με το LinkedIn, τα audio events είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους creators να συνδεθούν με την κοινότητά τους. Όταν κάποιος φιλοξενεί και παρακολουθεί ένα audio event, έχει τη δυνατότητα να ακολουθεί και να στέλνει μηνύματα σε άλλους ομιλητές και συμμετέχοντες που επίσης ακούν και συμμετέχουν στο ίδιο audio event.

Audio events μπορούν να δημιουργήσουν οι users που έχουν ενεργοποιήσει το Creator Mode και πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Να έχουν περισσότερους από 150 followers ή/και connections
  • Να έχουν κάνει πρόσφατα κάποιο post
  • Να τηρούν και να σέβονται τις οδηγίες της πλατφόρμας 

Εκτός από τα audio events, το Creator Mode παρέχει πρόσβαση σε live video streaming, δημοσίευση newsletter, profile videos και post analytics.

Από την έναρξή του τον Μάρτιο του 2021, το LinkedIn αναφέρει ότι 5,5 εκατομμύρια χρήστες έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία Creator Mode, η οποία έχει οδηγήσει σε αύξηση του engagement σχεδόν κατά 30%.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για τα Audio Events του LinkedIn

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ακόμη πρόσθετες λεπτομέρειες και λειτουργίες που έρχονται με την επέκταση των audio events στο LinkedIn:

  • Οι συμμετέχοντες στα audio events μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν τα captions.
  • Έχει βελτιωθεί περαιτέρω το discoverability των audio events με την παρουσίαση σχετικών audio events στο “My Network” tab.
  • Οι χρήστες μπορούν τώρα να περιηγηθούν και να απαντήσουν σε επικείμενα, σχετικά audio events από άτομα τόσο στο δίκτυό τους όσο και εκτός αυτού.
  • Όταν παρακολουθείτε ή φιλοξενείτε ένα audio event στο LinkedIn, μπορείτε να ακολουθείτε και να στέλνετε μηνύματα στον οικοδεσπότη της εκδήλωσης ή στους συμμετέχοντες για να συμμετάσχετε περαιτέρω στη συζήτηση.

Προτεινόμενα Άρθρα