FIFA World Cup: Πώς Μπορούν τα Brands να Συνεργαστούν με Sports & Gaming Influencers;

Ο επόμενος μήνας θα είναι ο πιο ποδοσφαιρικός χειμωνιάτικος μήνας στην ιστορία, καθώς όλος ο αθλητικός κόσμος κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ. Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, η τηλεθέαση εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 5 δισ. σε σύγκριση με 3,57 δισ. του 2018.

Παράλληλα, τα brands αναζητούν κάθε δυνατό τρόπο για να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία στο έπακρο και ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρουν είναι η συνεργασία με sports & gaming influencers, οι οποίοι έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Τι είδους brands μπορούν να επωφεληθούν από μια τέτοια συνεργασία;

Το Sports & Gaming Influencer Marketing μπορεί να αποβεί προσοδοφόρο για brands που ενεργοποιούνται σε πολλά και διαφορετικά industries. Η Digital Minds, σε συνεργασία με το brand, στήνει το πλέον αποτελεσματικό marketing plan και επιλέγει τους κατάλληλους influencers που ταιριάζουν με τα brand values.

Brands που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του FMCG και του Technology έχουν «εκμεταλλευτεί» πολλές φορές τις δυνατότητες του Sports & Gaming Influencer Marketing και έχουμε δημιουργήσει campaigns που βραβεύονται κάθε χρόνο για την αποτελεσματικότητά τους.

3 Πλεονεκτήματα για τα Brands:

  1. Αυξήστε το brand awareness σας, προσεγγίζοντας ένα νέο κοινό που μέχρι τώρα ίσως να γνωρίζει ελάχιστα για το brand σας.
  2. Απευθυνθείτε σε ένα engaging target audience, όπως οι GenZers, οι οποίοι είναι πιστοί gaming fans και αλληλοεπιδρούν καθημερινά με τους creators που ακολουθούν.
  3. Αυξήστε τα conversion rates σας, μέσω της συνεχούς διάδρασης των creators με το κοινό τους.

3 Ιδέες για Marketing Campaigns με Sports & Gaming Influencers στη Διάρκεια του World Cup

  1. Με product placement στο video που θα δημιουργήσει ο εκάστοτε creator
  2. Με sponsorship της εκάστοτε εκπομπής
  3. Με ads που θα περιλαμβάνουν τον εκάστοτε creator

Προτεινόμενα Άρθρα