3 Νέα Features που Κάνουν τη Διαχείριση Περιεχομένου στο LinkedIn Ακόμα πιο Εύκολη

Το προηγούμενο διάστημα η πλατφόρμα του LinkedIn ανακοίνωσε 3 νέα features που σκοπό έχουν να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τους χρήστες, τόσο σε επίπεδο προβολής του περιεχομένου που ανεβάζουν όσο και σε επίπεδο διαχείρισής του.

1. Αναβάθμιση της Ενότητας “Activity” με Δυνατότητα Επιλογής του Περιεχομένου που θα Εμφανίζεται Πρώτο

Αυτή η αναβάθμιση δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μπορούν να επιλέξουν τον τύπο του περιεχομένου που θέλουν να προβάλλουν μέσω του προφίλ τους στο LinkedIn. Μπορούν να επιλέξουν από τις παρακάτω κατηγορίες, οι οποίες θα εμφανίζονται στην ενότητα “Activity”:

  • Posts
  • Videos
  • Φωτογραφίες
  • Newsletters
  • Άρθρα
  • Documents

Πηγή: LinkedIn

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται το visibility του περιεχομένου, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός προφίλ στο LinkedIn, τόσο από άποψη παρουσίας στο Μέσο όσο και από άποψη networking/following.

2. Δυνατότητα Κατηγοριοποίησης Σημαντικών Μηνυμάτων στο Inbox

Συνεχίζοντας τις βελτιώσεις στο Inbox, το νέο feature επιτρέπει την κατηγοριοποίηση ορισμένων μηνυμάτων που είναι ενδιαφέροντα ή σημαντικά με το φίλτρο “star”. Έτσι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το Inbox τους και να μη χάνουν σημαντικές επαφές. Περισσότερα για το νέο feature εδώ.

3. Δυνατότητα για Προγραμματισμό Δημοσίευσης Άρθρων

Τέλος, οι διαχειριστές περιεχομένου στο LinkedIn μπορούν εκτός από τα posts τους, να προγραμματίζουν προς δημοσίευση και άρθρα, εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη ώρα για αύξηση του reach του περιεχομένου τους στα κοινά στόχευσης. Ο προγραμματισμός των άρθρων γίνεται πατώντας το κουμπί “Schedule” και επιλέγοντας την ημέρα και ώρα της δημοσίευσης. Ακόμα ένα feature που διευκολύνει σημαντικά τη διαχείριση προφίλ στο LinkedIn.

Προτεινόμενα Άρθρα