Το Spotify Λανσάρει το User Choice Billing και το Voice Isolation

Το Spotify βελτιστοποιεί το user experience στο app με δύο νέα tools που αφορούν τις πληρωμές και τη δημιουργία content.

Συνεργασία με την Google για το Λανσάρισμα του User Choice Billing

Ήδη από τον Μάρτιο, το Spotify και η Google συνεργάζονται για τη δημιουργία της πρώτης in-app purchase experience σε συσκευές Android που ονομάζεται User Choice Billing (UCB). Αυτό το tool θα δώσει στους χρήστες του Spotify την ελευθερία να εγγραφούν και να πραγματοποιήσουν αγορές χρησιμοποιώντας την επιλογή πληρωμής της επιλογής τους.

Το Spotify άρχισε να αναπτύσσει την πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή του UCB στους συνδρομητές του σε επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες Android θα μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής τους στο Spotify με βάση αυτόν που τους ταιριάζει καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες, η δοκιμή του tool θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες αγορές. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα του user journey παρακάτω.

Προσθήκη της Λειτουργίας Voice Isolation για τους Podcast Creators

Η πλατφόρμα πρόσθεσε μια λειτουργία απομόνωσης φωνής με ένα κουμπί στην εφαρμογή “Anchor” για τους δημιουργούς podcast.

Με το “Podcast Audio Enhancement” feature, οι δημιουργοί podcast θα μπορούν να ηχογραφούν σε θορυβώδη περιβάλλοντα και χωρίς ακριβό εξοπλισμό.

To feature ενεργοποιείται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού στην εφαρμογή “Anchor”, το οποίο θα εξαλείψει το θόρυβο του περιβάλλοντος, φέρνοντας τη φωνή του creator στο προσκήνιο.

Οι χρήστες μπορούν απλώς να κάνουν εγγραφή στo Anchor mobile app και να πατήσουν το πλήκτρο “Enhance” για να μειώσουν σημαντικά το background noise για ένα επεισόδιο με πιο καθαρό ήχο.

Επιπλέον, η εφαρμογή “Anchor” επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τη λειτουργία κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής για να συγκρίνουν τα αποτελέσματα.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη δωρεάν παγκοσμίως στην εφαρμογή “Anchor” για κινητά σε iOS και Android.

Προτεινόμενα Άρθρα

Τι Αλλάζει στα Posts στο LinkedIn; 

Τώρα το περιεχόμενο που δημοσιεύετε στο LinkedIn μπορεί να γίνει πιο engaging και να αποκτήσει περισσότερο visibility χάρη στα δύο νέα updates που ανακοίνωσε η

Τα Τελευταία Νέα από το TikTok

Το TikTok συνεχίζει τις ενέργειες για να κάνει τη χρήση της εφαρμογής του ακόμα πιο εύκολη, πρακτική και ενδιαφέρουσα. Δείτε παρακάτω ποια νέα features έχουν