Το Spotify Επεκτείνει τη Δημοσίευση Video Podcast σε Έξι Ακόμη Χώρες

Το Spotify επεκτείνει τις δυνατότητες δημοσίευσης video podcast σε creators στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βραζιλία και το Μεξικό. Πρόκειται για αγορές με ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία στον κλάδο των podcasts και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέους τρόπους για να κάνουν το podcasting πιο θελκτικό στο κοινό. 

Τι να περιμένουν οι podcasters;

Οι video-native podcasters θα έχουν πλέον πρόσβαση στο κοινό του Spotify σε όλο τον κόσμο, ενώ οι audio-native podcasters θα αρχίσουν να πειραματίζονται με βίντεο και να παρέχουν content με το οποίο οι ακροατές τους μπορούν να διαδράσουν καλύτερα.

Παράλληλα, η πλατφόρμα δημιουργεί και πολλά νέα, καινοτόμα εργαλεία για να βοηθήσει τους creators που θα ασχοληθούν με το video podcasting. Τα video podcasts παραμένουν ένα ανεξερεύνητο και ανεκμετάλλευτο πεδίο επικοινωνίας των creators με τους users της πλατφόρμας. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι επιτρέπουν στους ακροατές να αισθάνονται περισσότερο συνδεδεμένοι με τους creators των αγαπημένων τους εκπομπών, είτε ακούγοντας μόνο τον ήχο, είτε βλέποντας το βίντεο, ή ακόμη και να εναλλάσσονται μεταξύ των δύο. 

Η προσέγγιση της πλατφόρμας για τα video podcasts επικεντρώνεται στο να θέτει στο επίκεντρο τις ανάγκες των creators, να πρωτοπορεί με νέες μορφές ήχου και διαδραστικότητας και να προσφέρει στους creators τον όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο του περιεχομένου τους.

Προτεινόμενα Άρθρα