Το Spotify Εισέρχεται στην Αγορά των Audiobooks

Οι ακροατές του Spotify στις ΗΠΑ θα μπορούν να αγοράζουν και να ακούν περισσότερους από 300.000 τίτλους audiobooks, καθιστώντας την πλατφόρμα έναν πραγματικό προορισμό για όλες τις ακουστικές ανάγκες των χρηστών.

Γιατί τα audiobooks αποτελούν τον επόμενο στόχο για το Spotify;

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα audiobooks είναι το επόμενο προϊόν που θα μπει δυναμικά στην αγορά του βιβλίου. Μάλιστα, ενώ τα audiobooks αντιπροσωπεύουν μόλις το 6%-7% της ευρύτερης αγοράς βιβλίων, η συγκεκριμένη κατηγορία αυξάνεται κατά 20% σε ετήσια βάση.

Πώς θα λειτουργούν εντός της εφαρμογής;

Οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν εύκολα να βρουν τα audiobooks στο Spotify μαζί με τη μουσική και τα podcasts ως ενότητα στο Library τους, στo Search και στα Recommendations στο Home.

Τα audiobooks θα εμφανίζονται με ένα εικονίδιο κλειδαριάς στο κουμπί αναπαραγωγής, σηματοδοτώντας ότι πρέπει να αγοραστούν για να τα ακούσει ο χρήστης. Οι χρήστες που ανακαλύπτουν audiobooks στο app, θα μπορούν να τα αγοράζουν σε μια ιστοσελίδα. Με την επιστροφή τους στο Spotify, το βιβλίο θα αποθηκεύεται αυτόματα στη βιβλιοθήκη τους και θα είναι διαθέσιμο για ακρόαση όποτε θέλουν.

Οι ακροατές μπορούν να κατεβάζουν περιεχόμενο για ακρόαση εκτός σύνδεσης και το automatic bookmarking feature αποθηκεύει τη θέση τους, ώστε να μπορούν εύκολα να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Και για τους ακροατές που θέλουν να μοιραστούν τη γνώμη τους μετά την ακρόαση ενός βιβλίου, συμπεριλαμβάνεται μια λειτουργία αξιολόγησης, η οποία θα εμφανίζει δημόσια τη συνολική βαθμολογία του βιβλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα