Το LinkedIn Παρουσιάζει Νέα Features για να Βελτιώσει τη Χρήση της Πλατφόρμας

Το LinkedIn παρουσιάζει νέους τρόπους για να αυξήσετε το traffic, αλλά και για να σας βοηθήσει να νιώθετε ασφαλείς, όταν τη χρησιμοποιείτε.

Προσθέτει Νέα “Person” και “Page” Link Stickers για να Βελτιώσει το In-App Engagement

Μετά την προσθήκη του link sticker, το LinkedIn προσθέτει τώρα και τις παραλλαγές “Person” και “Page”, παρέχοντας ακόμα περισσότερους τρόπους για να αυξήσετε το traffic με τα posts σας στο LinkedIn.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτά τα παραδείγματα, που δημοσίευσε ο social media expert Matt Navarra, εκτός από το αρχικό link sticker, μπορείτε τώρα να βάλετε link με profiles απλών users ή και brands.

Νέα Features που Βοηθούν στην Επαλήθευση της Ταυτότητας, τον Εντοπισμό και την Αφαίρεση Ψεύτικων Λογαριασμών, την Παύση Ύποπτων Μηνυμάτων

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα δοκιμάζει η πλατφόρμα και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις επόμενες εβδομάδες για να σας βοηθήσει να νιώθετε ασφαλείς, όταν τη χρησιμοποιείτε.

Συστήνει το “About This Profile”

Το νέο feature “About This Profile” θα σας δείχνει πότε δημιουργήθηκε και πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά ένα προφίλ, καθώς και αν το μέλος έχει επαληθεύσει έναν αριθμό τηλεφώνου ή/και ένα email που σχετίζεται με το λογαριασμό του. H προβολή αυτών των πληροφοριών θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε την πιο σωστή απόφαση, όταν αποφασίζετε αν θα αποδεχτείτε ένα connection request ή αν θα απαντήσετε σε ένα μήνυμα.

Mockup of "about this profile" feature

Εντοπίζει Fake Accounts που Χρησιμοποιούν AI-generated Profile Photos

Το νέο deep-learning-based μοντέλο της πλατφόρμας ελέγχει προληπτικά τα profile photo uploads για να καθορίσει αν η εικόνα είναι AI-generated, ώστε να συμβάλλει στον εντοπισμό και την αφαίρεση ψεύτικων λογαριασμών πριν προλάβουν να φτάσουν στους χρήστες της πλατφόρμας.

Βοηθά να Σταματήσουν τα Ύποπτα Μηνύματα

Η πλατφόρμα προσθέτει μια προειδοποίηση σε ορισμένα μηνύματα που περιλαμβάνουν high-risk content που θα μπορούσε να επηρεάσει την ασφάλεια των χρηστών. Η πλατφόρμα θα σας ειδοποιεί για μηνύματα που σας ζητούν να μεταφέρετε τη συζήτηση σε άλλη πλατφόρμα, μιας και αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη απάτης. Αυτές οι προειδοποιήσεις θα σας δίνουν επίσης την επιλογή να αναφέρετε το περιεχόμενο χωρίς να ενημερώνετε τον αποστολέα. Να πώς θα μοιάζουν αυτά τα μηνύματα:

Mockup of LinkedIn conversation

Προτεινόμενα Άρθρα