Το LinkedIn εργάζεται ώστε κάνει τη δημιουργία άρθρων και Newsletter πιο λειτουργική

Η δημοφιλής πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης εργάζεται σκληρά για να ενισχύσει τη δυνατότητα δημιουργίας και δημοσίευσης άρθρων και ενημερωτικών δελτίων, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερα μέλη να συμμετάσχουν και να εγγραφούν σε αυτά αντίστοιχα.

Για αρχή, η πλατφόρμα λανσάρει έναν νέο και βελτιωμένο editor άρθρων. Και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη εστίαση στην ανταλλαγή πληροφοριών καθώς και στην τεχνογνωσία. Έτσι, εάν ποτέ είχες πρόβλημα με τη μορφοποίηση και την επιλογή της σωστής διάταξης ή να συμπεριλάβετε έναν απρόσκοπτο συνδυασμό εικόνων με βίντεο και συνδέσμους, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς πια.

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τη δουλειά τους με τη μορφή draft και να λάβουν δεύτερες γνώμες ή να συλλέξουν feedback άλλων πριν το δημοσιεύσουν live. Ενώ με τη βοήθεια του customization, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν άρθρα για δημοσίευση σε οποιαδήποτε κοινότητα πιστεύουν ότι θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη και καλύτερη ανταπόκριση. Ομοίως, μπορούν να συμπεριλάβουν έναν τίτλο SEO με μια περιγραφή για να επιτύχουν μεγαλύτερη απήχηση.

Όσον αφορά τώρα τα newsletters το LinkedIn δίνει πλέον την ευκαιρία στους χρήστες να φιλοξενήσουν πέντε ενημερωτικά δελτία αντί για ένα στο παρελθόν σε ένα μόνο μέρος με μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Αυτό θα βελτιώσει το engagement καθώς και τη συχνότητα αναρτήσεων στην πλατφόρμα.

Αυτό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο στις επιχειρήσεις που έχουν διαφορετικές υπηρεσίες ή λανσάρουν διάφορα προϊόντα που απευθύνονται σε πολλές αγορές της βιομηχανίας. Για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρουν πολλά είδη ενημερωτικών δελτίων σε διαφορετικές περιοχές για να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια για καθένα από αυτά.

 Το LinkedIn λανσάρει νέες brand partnership ετικέτες για paid posts με στόχο μεγαλύτερη διαφάνεια

Η εφαρμογή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα δικά της brand partnership tags, τα οποία οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις τους είναι αποτέλεσμα επίσημης συμφωνίας συνεργασίας με brands. Δηλαδή, όλα τα χορηγούμενα posts θα μπορούν να λάβουν αυτήν την ετικέτα.

Ο Matt Navarra, ο οποίος τυγχάνει να είναι κορυφαίος ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ο πρώτος που έριξε φως στην είδηση αυτή. Τα στιγμιότυπα οθόνης του αποκάλυψαν πώς οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν την επιλογή για Brand Partnership στην κορυφή της ανάρτησης, ακριβώς κάτω από το όνομα χρήστη.

Οι ετικέτες αυτές αποτελούν ιδανικό βήμα προς μεγαλύτερες συνεργασίες μεταξύ brands και χρηστών που εργάζονται μέσω αυτής της εφαρμογής.

Προτεινόμενα Άρθρα

Pre-Save: Tο Spotify Τεστάρει μία Νέα Pre-Release Εμπειρία

H δυνατότητα προ-αποθήκευσης ενός album στο Spotify πριν την κυκλοφορία του δεν αποτελεί νέο, καθώς δισκογραφικές εταιρείες, εταιρείες διανομής και καλλιτέχνες χρησιμοποιούν αυτό το feature

Το Spotify κάνει update στο σύστημα δικαιωμάτων του

Το Spotify εισάγει νέες πολιτικές για την καλύτερη υποστήριξη των ανερχόμενων και επαγγελματιών καλλιτεχνών. Καθώς οι πληρωμές της πλατφόρμας στη μουσική βιομηχανία συνεχίζουν να αυξάνονται