Το LinkedIn Εγκαινιάζει τα Document Ads, το Offline Conversion Data Integration και Άλλα Features

Σε πολλές νέες αλλαγές προχωρά το LinkedIn δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν να επωφεληθούν από αυτές τις δυνατότητες για να προσεγγίσουν το κοινό τους με νέους τρόπους και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Μετρήστε τα Conversions που Πραγματοποιούνται Μακριά Από το Website σας

Το Offline Conversions σάς επιτρέπει να συνδέσετε τα offline conversions που παρακολουθείτε μέσω άλλων εργαλείων, απευθείας με το LinkedIn. Μπορείτε να μεταφορτώσετε manually αρχεία CSV απευθείας στο Campaign Manager ή να αξιοποιήσετε έναν LinkedIn Marketing Partner. Στους υποστηριζόμενους συνεργάτες περιλαμβάνονται οι Adverity, HubSpot, LeadsBridge, LiveRamp και Make.

Το LinkedIn θα ενσωματώσει αυτόματα τα offline data σας σε ένα aggregate reporting σχετικά με τα ad conversions, δίνοντάς σας μια πιο ολιστική κατανόηση του marketing impact σας στα lower-funnel business outcomes, όπου κι αν αυτά συμβαίνουν.

Αποκτήστε Audience Insights Απευθείας Από το LinkedIn

Το LinkedIn έθεσε επίσης σε εφαρμογή δωρεάν audience insights στο Campaign Manager για να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κοινού τους, ώστε να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Διαθέσιμο για Matched και Saved Audiences, αυτό το tool παράγει aggregated inights για το κοινό ενός χρήστη με βάση τη δραστηριότητά του, όπως το περιεχόμενο με το οποίο έχει ασχοληθεί, καθώς και το job title, τα έτη εμπειρίας, το seniority, τις τοποθεσίες, τα ονόματα εταιρειών, τους κλάδους και πολλά άλλα. Αυτά τα insights μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση της στόχευσης και του content strategy, αλλά και για την ανακάλυψη ενός νέου κοινού.

Συμπεριλάβετε Downloadable Documents Απευθείας στις Διαφημίσεις

Αυτή η νέα μορφή διαφήμισης σας επιτρέπει να προωθήσετε long-form content απευθείας στο feed των χρηστών, όπου μπορούν να διαβάσουν και να κατεβάσουν whitepapers, case studies και reports, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα. Μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε ελεύθερα τα έγγραφά σας για να ενισχύσετε το awareness και να αναπτύξετε το thought leadership σας ή να μετατρέψετε το έγγραφό σας σε Lead Gen Form για να συλλέξετε high-quality leads.

Διαχειριστείτε πιο Αποτελεσματικά τα Media και τις Διαφημίσεις με το Media Library

Η νέα LinkedIn Media Library δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να δημιουργούν πιο εύκολα διαφημίσεις, παρέχοντας μια ενιαία τοποθεσία για τo uploading, την αποθήκευση, τη διαχείριση και την επιλογή όλων των media που χρησιμοποιούν για single image και video ads.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε διαφημίσεις ταυτόχρονα– το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την εικόνα ή το βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (ή να επαναχρησιμοποιήσετε) από τη Media Library και το κάθε στοιχείο θα μετατραπεί σε ξεχωριστή διαφήμιση. Δεδομένου ότι οποιοσδήποτε marketer μπορεί να έχει πρόσβαση στη Media Library ενός λογαριασμού, καθίσταται επίσης πολύ πιο εύκολη η συνεργασία με συναδέλφους μέσα σε έναν ενιαίο λογαριασμό.

Reach professional audiences on LinkedIn - Create ad

Προτεινόμενα Άρθρα

LinkedIn: Tι Είναι τα Collaborative Articles;

Πολλά από τα  feature του LinkedIn εμφανίζονται στα ξαφνικά, χωρίς καμία μεγάλη ανακοίνωση ή αξιοπρόσεκτη εισαγωγή. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τα collaborative

4 TikTok Updates για Creators & Marketers

Ως Marketing Partners της πλατφόρμας TikTok, η Digital Minds παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε brand αλλά και creator που θέλει να αναπτυχθεί στην πλατφόρμα. Δείτε