Τι Αλλάζει στα Posts στο LinkedIn; 

Τώρα το περιεχόμενο που δημοσιεύετε στο LinkedIn μπορεί να γίνει πιο engaging και να αποκτήσει περισσότερο visibility χάρη στα δύο νέα updates που ανακοίνωσε η πλατφόρμα.

Το LinkedIn Λανσάρει Ένα Νέο Feature για Carousel Posts

Οι χρήστες του LinkedIn δημοσιεύουν εδώ και αρκετό καιρό carousel posts επισυνάπτοντας ένα PDF αρχείο. Και τώρα, επιτέλους, το LinkedIn αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα, ξεχωριστή επιλογή για τη δημοσίευση carousel post, στην οποία δεν θα χρειάζεται να μετατρέψεις σε PDF τα αρχεία σου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο tweet του Matt Navarra, ορισμένοι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα carousel post χωρίς να επισυνάψουν ένα PDF αρχείο.

Επιπλέον, στο post που έκανε ο Jake Poses, Product Leader for Video, Creators & Events στο LinkedIn, μπορείτε να δείτε τις νέες λειτουργίες του carousel που είναι πολλές και ενδιαφέρουσες:  

Το LinkedIn ελπίζει ότι με αυτό το νέο feature θα δώσει τη δυνατότητα στους creators να μοιράζονται όσα έχουν να πουν με έναν πιο visual και interactive τρόπο.

Το LinkedIn Σκοπεύει να Προσθέσει και το “Repost” στις Επιλογές Κάτω από Ένα Post

Εδώ και κάποιους μήνες, το LinkedIn έχει προσθέσει την επιλογή “Repost”, ώστε να μπορεί ένας χρήστης να κάνει άμεσα share ένα post που είδε στην πλατφόρμα.

Μέχρι τώρα, η δυνατότητα του repost «κρυβόταν» στην επιλογή Share κάτω από το post. Πατώντας το Share έχουμε δύο επιλογές: είτε απλώς να αναδημοσιεύσουμε άμεσα (Repost) την ενημέρωση είτε να την αναδημοσιεύσουμε γράφοντας και ένα μικρό κείμενο (Share with your thoughts).

Πλέον, το LinkedIn αποφάσισε να κάνει το Repost ξεχωριστή επιλογή κάτω από ένα post, καθώς οι περισσότεροι users αναδημοσιεύουν ούτως ή άλλως αρκετό content, αλλά και επειδή αυτό θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στο visibility των posts που κάνουν τα brands, οι creators και οι απλοί users της πλατφόρμας.

Προτεινόμενα Άρθρα

Το Spotify κάνει update στο σύστημα δικαιωμάτων του

Το Spotify εισάγει νέες πολιτικές για την καλύτερη υποστήριξη των ανερχόμενων και επαγγελματιών καλλιτεχνών. Καθώς οι πληρωμές της πλατφόρμας στη μουσική βιομηχανία συνεχίζουν να αυξάνονται