Τα updates του LinkedIn που έρχονται να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη

Δυνατότητα drag and drop ή copy/paste αρχείων εικόνας στο desktop

Το LinkedIn παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν drag and drop ή copy/paste αρχείων εικόνας για τις αναρτήσεις που δημιουργούν στο desktop. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να προσθέσουν εικόνες στις αναρτήσεις κειμένου τους και να συνδεθούν με το κοινό τους με πιο ελκυστικό τρόπο. Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, ενώ το LinkedIn έχει αφήσει ήδη υπόνοιες για την υποστήριξη της εισαγωγής βίντεο και τη δυνατότητα αντιγραφής/επικόλλησης σε κινητά στο εγγύς μέλλον.

Τρεις νέοι τρόποι για ID verification

Το LinkedIn παρουσιάζει τρεις νέους τρόπους για την επαλήθευση της ταυτότητας και του χώρου εργασίας. Η πρώτη επιλογή είναι να επαληθεύσουμε την ταυτότητα χρησιμοποιώντας το CLEAR, μια ασφαλή πλατφόρμα ταυτότητας, η οποία απαιτεί ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ.

Η δεύτερη επιλογή, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη σε 50 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, είναι να επαληθεύσουμε τον χώρο εργασίας χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email που έχει εκδοθεί από την εταιρεία.

Τέλος, η τρίτη επιλογή είναι η επαλήθευση του χώρου εργασίας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Microsoft Entra Verified ID, η οποία επιτρέπει στους εργαζόμενους να εμφανίζουν την επαλήθευση στο προφίλ τους στο LinkedIn και θα είναι διαθέσιμη σε δεκάδες συμμετέχουσες εταιρείες με πάνω από δύο εκατομμύρια μέλη στο LinkedIn, στα τέλη Απριλίου.

Αυτές οι επιλογές επαλήθευσης είναι δωρεάν και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του LinkedIn, αν και δεν θα έχουν άμεση πρόσβαση όλα τα μέλη παγκοσμίως. Στόχος αυτών των νέων χαρακτηριστικών είναι να αυξηθεί η εμπιστοσύνη και η αυθεντικότητα στην πλατφόρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα