Νέα Συνεργασία TikTok και Ticketmaster και Nέο Report για τους Gaming Marketers

Το TikTok μεγαλώνει και καταφέρνει συνεχώς να προσελκύει brands που προσφέρουν εξειδικευμένα services. Έτσι και τώρα, η νέα στρατηγική συνεργασία με την Ticketmaster θα δώσει τη δυνατότητα στην πλατφόρμα να μπει στην αγορά των events. Παράλληλα, εξέδωσε ένα νέο report με tips και insights για τους marketers που ασχολούνται με το gaming industry, ενώ συνεχίζει τις δοκιμές για ένα ακόμα πιο εξατομικευμένο feed

Συνεργασία με την Ticketmaster για τη Δυνατότητα Αγοράς Εισιτηρίων Μέσα από την Εφαρμογή

Η Ticketmaster προχώρησε σε μια στρατηγική συνεργασία με το TikTok για να λανσάρει ένα νέο in-app feature που επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας να ανακαλύπτουν events και να αγοράζουν εισιτήρια απευθείας μέσω της εφαρμογής.

Το νέο feature θα επιτρέπει σε creators κάθε είδους, όπως artists, promoters και venues, να προσθέτουν links στα βίντεό τους. Η Ticketmaster δήλωσε ότι στην αρχή, το feature θα είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους creators και θα επεκταθεί σταδιακά σε περισσότερους.

Πιο συγκεκριμένα, το feature αυτό κάνει match τους χρήστες με εκδηλώσεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν με βάση τις προτιμήσεις τους. Μάλιστα, αν οι χρήστες βρουν κάτι που τους ενδιαφέρει, μπορούν να δουν αν οι φίλοι τους έχουν επίσης κάνει match με την ίδια εκδήλωση.

Διάσημοι καλλιτέχνες που έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν τη λειτουργία είναι οι Demi Lovato, οι OneRepublic, ο Usher, οι Backstreet Boys, αλλά και το WWE.

Δημοσίευση Νέων insights για το Πώς Μπορούν οι Gaming Marketers να Συνδεθούν με το Κοινό τους

Το TikTok δημοσίευσε ένα νέο report των βασικών trends του gaming content στην εφαρμογή, καθώς και του τρόπου με τον οποίο οι marketers μπορούν να αξιοποιήσουν το Μέσο για να προσεγγίσουν το ταχέως αναπτυσσόμενο κοινό.

Όπως εξηγεί το TikTok: «Οι gamers από όλο τον κόσμο συρρέουν στο TikTok για να δημιουργήσουν και να απολαύσουν gaming content. Στην πραγματικότητα, περισσότεροι από τους μισούς χρήστες του TikTok παρακολουθούν καθημερινά gaming-related short video content. Το καθηλωτικό full-screen, sound-on short video format προσφέρεται ιδανικά για την ανταλλαγή gameplay clips, walkthroughs και tutorials, cosplay και άλλων μορφών gaming».

Σύμφωνα με το TikTok, τα brands θα πρέπει να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια organic persona για την επιχείρησή τους που να ευθυγραμμίζεται με τα gaming trends, ενώ παράλληλα να συνδέεται με τα brand values.

Μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό του TikTok “Content for Gaming Marketers” εδώ και να σχεδιάσετε τη δική σας στρατηγική.

Δοκιμές για Ένα Νέο “Nearby” Content Feed

Αφού εντοπίστηκε σε δοκιμές από αρκετούς χρήστες, το TikTok επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή πειραματίζεται με ένα νέο “Nearby” Content Feed, εκτός από τις τρέχουσες καρτέλες “For You” και “Following”.

Το “Nearby” Content Feed θα εμφανίζει περιεχόμενο που δημοσιεύεται από χρήστες οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία σας.

Επιπλέον, αυτό το feature θα μπορούσε να επιτρέψει στο TikTok να σας παρουσιάζει τοπικά updates σχετικά με τα interests σας.

Προτεινόμενα Άρθρα

Το TikTok Δοκιμάζει το In-App Shopping

Το TikTok άρχισε να δοκιμάζει μια λειτουργία αγορών στις ΗΠΑ που επιτρέπει στους 94 εκατομμύρια χρήστες του να πραγματοποιούν αγορές απευθείας από την εφαρμογή, σύμφωνα

Το TikTok δοκιμάζει δύο νέα εντυπωσιακά features και ανακοινώνει μία νέα κυκλοφορία εν μέσω επιβολής προστίμου από τη Μεγάλη Βρετανία

Δοκιμή μιας νέας καρτέλας εξερεύνησης για πιθανή αντικατάσταση της ενότητας «Φίλοι» Σε αντίθεση με το Facebook, το TikTok έγινε δημοφιλές συνδέοντας τους χρήστες με τα