Αναζήτηση με Λέξεις-Κλειδιά στα Σχόλια του Facebook

Τώρα οι creators μπορούν να κερδίσουν χρόνο από το moderation των comments που λαμβάνουν στο Facebook και να τον αφιερώσουν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: να δημιουργούν περιεχόμενο και να χτίζουν communities.

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, το Facebook ανακοίνωσε νέα εργαλεία moderation για να διευκολύνει τους creators που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα τις επικοινωνίες τους με τους fans.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο feature επιτρέπει στους creators να πραγματοποιούν αναζητήσεις στα σχόλιά τους χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα emojis, το όνομα του χρήστη που έκανε το σχόλιο και ημερομηνίες, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, όπως να κάνουν like ή hide σε ένα σχόλιο, μαζικά. H πρόσβαση στα νέα εργαλεία γίνεται μέσω της ενότητας διαχείρισης σχολίων του Επαγγελματικού Dashboard του Facebook.

Προτεινόμενα Άρθρα

Το TikTok Shop κυκλοφορεί επίσημα στις ΗΠΑ

Μετά από μήνες δοκιμών που ξεκίνησαν τον περασμένο Noοέμβριο, το TikTok κυκλοφόρησε επιτέλους το TikTok Shop στις ΗΠΑ, όπου έχει περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες.